Combi 48 SEQ B

Itsevetävä ruohonleikkuri, jossa on 150 cc polttomoottori ja InStart-sähköstartti. Neljä leikkuumenetelmää: keräys, silppuava Multiclip, sivullepuhallus ja taaksepuhallus. 60 litran keruusäiliö.

  • 150 cc Briggs&Stratton -polttomoottori InStart-sähköstartilla
  • Itsevetävä, dynaamisella DSC-nopedensäädöllä varustettu leikkuri, jonka työskentelynopeutta voidaan säätää portaattomasti.
  • 46 cm leikkuuleveys
  • 60 litran keruusäiliö täyden säiliön ilmaisimella
  • Neljä leikkuumenetelmää: keräys, silppuava Multiclip, sivullepuhallus ja taaksepuhallus

Takuu kaksi(2) vuotta.

Tuotetta ei ole saatavilla.

499

Lisää suosikkeihin

Moottoriöljypullo kaupanpäälle! Arvo 8,90.

Itsevetävässä STIGA Combi 48 SEQ B -ruohonleikkurissa on 46 cm leikkuuleveys ja 60 litran hybridikeruusäiliö täytön ilmaisimella. Teräsrunkoisen leikkurin voimanlähteenä on luotettava 150 cc Briggs&Stratton 575 IS -sarjan InStart-sähköstartilla varustettu moottori, jonka nettoteho on 2,1 kW kierrosnopeuden ollessa 2 900 r/min. Combi 48 SEQ B -leikkurissa voit valita neljästä leikkuumenetelmästä: taaksepuhallus, sivullepuhallus, keräys sekä silppuava leikkuumenetelmä, joka silppuaa ruohon pieneksi silpuksi ja puhaltaa sen takaisin ruohon juurelle luonnolliseksi lannoitteeksi. Helposti vivusta säädettävä 6-portainen leikkuukorkeuden keskussäätö (22–80 mm). Suurikokoiset (280 mm) takapyörät tekevät leikkurista helposti käsiteltävän epätasaisessakin maastossa. Heittoputki ja silppuavan leikkuun mahdollistava Multiclip-tulppa vakiovarusteena. Keruusäiliössä on kiinnikkeet, joiden avulla se voidaan liittää koneeseen helposti. Kiinnikkeiden avulla myös varmistetaan, ettei keruusäiliö kaadu irrotettaessa.

Tuoteryhmän muut tuotteet