Stihl SHA 56

AKKU KÄYTTÖINEN

Imuroi, silppua ja puhalla - Kaikki samassa laitteessa.

Käyttää AK-sarjan akkuja. Akku ja laturi ei sisälly hintaan.

219

Lisää suosikkeihin

Valitse, haluatko imuroida lehdet vai puhaltaa ne pois. STIHL AK –akkujärjestelmän SHA 56 mahdollistaa molemmat toiminnot yhdessä ja samassa laitteessa. Käytännöllistä lehtipuhallin/-imusilppuria voidaan käyttää monenlaisiin tehtäviin. Puhalla kivilaatat puhtaaksi nurmikon leikkaamisen jälkeen, pidä puutarha vapaana puiden lehdistä tai ime lika autotallin lattiasta. Toimintojen välillä vaihtamiseen ei tarvita työkaluja. Innovatiivinen, kääntyvä kahva, jossa on integroitu ilman nopeuden säätö, tekee SHA 56: sta mukavan työskennellä. Tehokas metallinen silppuriterä hienontaa imetyn materiaalin, jotta keräyspussiin mahtuu enemmän ja silputtu materiaali kompostoituu paremmin. Keruusäkin suuri suuaukko helpottaa tyhjentämistä.

Yksinkertainen puhdistus

Tuuletinpyörän suuren aukon ansiosta on helppo puhdistaa kompostiveitsi tai poistaa jumissa oleva materiaali.

Ergonominen , käännettävä kahva

180 ° kääntyvä kahva tekee koneesta mukavan ja ergonomisen sekä puhaltimena että imurina

Säädettävä kantohihna

Pehmustettu ja säädettävä kantohihna tarjoaa erinomaisen käyttömukavuuden ja helpottaa työskentelyä. Metalliset ripustuslenkit.

Työkaluton vaihto imurista puhaltimeen

Puhaltimen voi muuttaa nopeasti ja työkaluttomasti imuriksi ja takaisin puhaltimeksi. SHA:ta ei voi käynnistää ennen kuin kaikki putket ovat kunnolla kiinni ja suojaritilä on kiinni tuulettimessa.

Tuoteryhmän muut tuotteet