Combi 40 E

Sähkökäyttöinen työnnettevä ruohonleikkuri 1 600 W moottorilla ja 40 litran keruusäiliöllä. Leikkuria voi käyttää myös taaksepuhaltavana tai silppuavana.

  • 1600 W sähkömoottori
  • Työnnettävä
  • 38 cm leikkuuleveys
  • 40 l:n tarkastusikkunallinen kerääjä
  • Leikkuria voi käyttää taaksepuhaltavana tai silppuavana.

Takuu kaksi(2) vuotta.

175

Lisää suosikkeihin

AKTIIVIRAHA Edullista ja joustavaa maksuaikaa!

10 kk, korko 0%, tilinhoitomaksu 5,-/kk. Lisäksi luoton perustamismaksu 1. laskulla 30,-. Vaatii hyväksytyn luottopäätöksen.

Sähkökäyttöinen työnnettävä STIGA Combi 40 E -ruohonleikkuri on hiljainen ja kevyt 1 600 W sähkömoottorin ja 13 kg kevyen rakenteen ansiosta. Tässä kompaktissa leikkurissa on 40 litran keruusäiliö täytön tarkistusikkunalla sekä kätevä, tyhjentämistä helpottava kahva. Combi 40 E -ruohonleikkurin leikkuuleveys on 38 cm ja siinä on 6-portainen leikkuukorkeuden keskussäätö (25–75 mm). Leikkuria voi käyttää myös taaksepuhaltavana tai silppuavana vakiovarusteena olevan Multiclip-tulpan avulla. Silppuaminen on leikkuumenetelmä, jossa ruoho leikataan hienoksi silpuksi ja palautetaan takaisin maahan luonnolliseksi ravinteeksi, poistaen näin ruohojätteen hävityksen tarpeen. Aisan voi säätää kahteen eri asentoon pikalukitusjärjestelmän avulla, ja sen voi myös taittaa nopeasti kasaan, jolloin se vie vähemmän säilytystilaa.

Tuoteryhmän muut tuotteet