Twinclip 55 SQ B

Itsevetävä ruohonleikkuri, jossa on 163 cc Briggs&Stratton -polttomoottori ja neljä leikkuumenetelmää: keräys, silppuava Multiclip, sivullepuhallus ja taaksepuhallus. 70 litran keruusäiliö vakiovarusteena.

  • 163 cc Briggs&Stratton -polttomoottori, ReadyStart ja Mow&Stow-toiminto (varastointi pystyasennossa)
  • Itsevetävä ja kestävä alumiinista valmistettu Pro-voimansiirto
  • 53 cm leikkuuleveys
  • 70 litran keruusäiliö täyden säiliön ilmaisimella
  • Neljä leikkuumenetelmää: keräys, silppuava Multiclip, sivullepuhallus ja taaksepuhallus

Takuu kaksi(2) vuotta.

690

Lisää suosikkeihin

AKTIIVIRAHA Edullista ja joustavaa maksuaikaa!

10 kk, korko 0%, tilinhoitomaksu 5,-/kk. Lisäksi luoton perustamismaksu 1. laskulla 30,-. Vaatii hyväksytyn luottopäätöksen.

STIGA Twinclip 55 SQ B on luja ja kestävä ruohonleikkuri, jonka leikkuuleveys on 53 cm. Voit valita neljästä leikkuumenetelmästä: taaksepuhallus, sivullepuhallus, keräys sekä silppuava leikkuumenetelmä. Leikkurissa on 70 litran pikakiinnityksellä varustettu kankainen keruupussi ja kaksi varustepakkausta, jotka sisältävät heittoputken ja silppuavan leikkuun mahdollistavan Multiclip-tulpan. Briggs Stratton 675 EXi -sarjan ReadyStart-polttomoottorin tilavuus on 163 cc, ja sen nettoteho on 2,59 kW kierrosnopeuden ollessa 2 800 r/min. Teräksestä ja alumiinista valmistettu hybridirunko on erittäin lujatekoinen ja kestävä. Takapyörävedon ansiosta konetta on mukava käyttää ja helppo hallita. Leikkuukorkeuden voi säätää seitsemään eri korkeuteen (25–77 mm). Kahdella leikkuureunalla varustettu erikoisterä maksimoi tehokkuuden ja tuottaa täydellisen leikkuujäljen. Ergonomisesti muotoiltua aisaa voidaan säätää painikkeiden avulla, ja alumiinisten liitososien ansiosta voit taittaa aisan pystyasentoon säilytystä varten, jolloin leikkuri vie paljon vähemmän tilaa.

Tuoteryhmän muut tuotteet