Tornado 7108 HWSY

Polttomoottorikäyttöinen ajoleikkuri 656 cc Briggs&Stratton -moottorilla ja kaksiteräisellä 108 cm leikkuulaitteella.

  • EasyStart-toiminnolla varustettu kaksisylinterinen Briggs&Stratton -moottori, jonka nettoteho on 11,27 kW kierrosnopeuden ollessa 2 700 r/min.
  • Poljintoiminen hydrostaattivaihteisto ja vakionopeuden säätö
  • 108 cm leikkuulaite kolmella tukipyörällä
  • Tehokkaat LED-ajovalot ja vankkarakenteinen etupuskuri
  • 5,5 tuuman värinäyttö
  • Akkulaturi, silppuavan leikkuun mahdollistava STIGA Multiclip-tulppa sekä vetokoukku vakiovarusteena

3 790

Lisää suosikkeihin

AKTIIVIRAHA Edullista ja joustavaa maksuaikaa!

10 kk, korko 0%, tilinhoitomaksu 5,-/kk. Lisäksi luoton perustamismaksu 1. laskulla 30,-. Vaatii hyväksytyn luottopäätöksen.

STIGA Tornado 7108 HWSY -ajoleikkuri on erittäin monikäyttöinen ja vankkarakenteinen. Leikkurissa on tilava 15 litran polttoainesäiliö ja kaksisylinterinen Briggs&Stratton -moottori, jonka nettoteho on 11,27 kW kierrosnopeuden ollessa 2 700 r/min. Voit käyttää leikkuria sivullepuhaltavana tai silppuavana hyödyntämällä vakiovarusteena toimitettavaa STIGA Multiclip-tulppaa. Vahvistetussa 108 cm leikkuulaitteessa on kaksi terää ja kolme tukipyörää. Pyörien koot ovat 15 ja 20 tuumaa, joten käytettävissä on aina riittävä määrä pitoa. Isosta 5,5 tuuman värinäytöstä on helppo seurata työparametreja havainnollisten kuvakkeiden avulla. Kätevällä vakionopeuden säädöllä voit pitää nopeuden tasaisena ja optimoida näin leikkuuajan. LED-ajovalot takaavat optimaalisen näkyvyyden kaikissa valaistusolosuhteissa. Akkulaturi, silppuavan leikkuun mahdollistava Multiclip-tulppa ja vetokoukku vakiovarusteena.

Tuoteryhmän muut tuotteet