Veneet PKH Siekkiseltä Heinolasta

Myymme veneet ja perämoottorit pitkällä kokemuksella. Valikoimastamme löytyy kunnollinen kattaus tunnettuja ja pidettyjä venemerkkejä.

SILVER
Tekee unelmistasi totta-riippumatta siitä, mihin venettäsi käytät

Täysin kotimaisissa Silver-alumiiniveneissä yhdistyvät moderni insinööriosaaminen, korkealaatuiset materiaalit ja veneenrakentamisen tinkimätön ammattitaito. Ainutlaatuisen Alufibre™-valmistustekniikan ansiosta Silverit ovat yllättävän hiljaisia ja pehmeäkulkuisia. Veneet on suunniteltu ja valmistettu Ähtärissä.

Lue lisää mallistosta.

AMT- laatu kannattaa vesillä

AMT tarkoittaa nopeaa ja vaivatonta veneilyä. AMT-veneiden yksityiskohdat on hiottu helppokäyttöisiksi ja kestäviksi. Tervetuloa tutustumaan!

Lue lisää mallistosta tästä.

Terhi - elämäsi vene

Jokaisen kesämökin rantaan kuuluu Terhi. Kotimaiset veneet ovat pitkäikäisiä ja helppohoitoisia veneitä, joiden viimeistely on täysin omaa luokkaansa. Terhien vahva sandwich-rakenne kestävästä ABS-muovista tekee veneistä kevyitä ja täysin uppoamattomia.

Lue lisää Terhi-mallistosta tästä.

Faster Boats - tavallista kestävämpi suomalainen alumiinivene

Tämä suomalainen venemalli on valmistettu merialumiinista. Se on suunniteltu turvalliseen ajoon runsaasti lastattunakin. Myös poliisi ja pelastuslaitokset luottavat Faster Boats-laatuun!
Lue mallistosta lisää tästä.

Suvi & Palta - Suomen ostetuimmat pienveneet

Suvi- ja Palta-mallisto käsittää yhteensä 15 mallia soutuveneestä sadevesityhjentyviin ohjauspulpettiveneisiin. Mallistosta löytyy jokaiselle sopiva, edullinen vaihtoehto mökki- tai kalastusveneeksi. Suvi-veneet varustamme Suzuki tai Honda-perämoottorilla.

Katso vuoden 2018 Suvi-esite tästä.
Huomasithan, että tarjoamme myös veneiden huoltoa ja talvisäilytystä Heinolassa. Kysy lisää veneistä tai muista PKH Siekkisen tuotteista.

UUDET JA KÄYTETYT VARASTOSSAMME OLEVAT VENEPAKETIT