Veneet PKH Siekkiseltä Heinolasta

Myymme veneet ja perämoottorit pitkällä kokemuksella. Valikoimastamme löytyy kunnollinen kattaus tunnettuja ja pidettyjä venemerkkejä.
Y-range

Monipuoliset AluFibreTM-veneet, joissa on alumiinirunko ja lasikuitusisusta.

Lue lisää tästä.

X-range

Kestävät täysalumiiniveneet ympärivuotiseen käyttöön ja kalastukseen.

Lue lisää tästä.

Z-range

Uudet täysin lasikuituiset vapaa-ajanveneet Petestep®-rungolla.

Lue lisää tästä.

Faster on huoleton ja nautittavan pehmeästi kulkeva alumiinivene, joka on tehty kestämään kovaa käyttöä ja ankaria keliolosuhteita.
Venepaketit sisältävät Raymarine AXIOM 9” -kaikukarttaplotterin CPTS-anturilla, hydrauliohjauksen sekä Trolling Control -uistelunopeuden säädön.

AMT- laatu kannattaa vesillä

AMT tarkoittaa nopeaa ja vaivatonta veneilyä. AMT-veneiden yksityiskohdat on hiottu helppokäyttöisiksi ja kestäviksi. Tervetuloa tutustumaan!

Lue lisää mallistosta tästä.

Terhi - elämäsi vene

Jokaisen kesämökin rantaan kuuluu Terhi. Kotimaiset veneet ovat pitkäikäisiä ja helppohoitoisia veneitä, joiden viimeistely on täysin omaa luokkaansa. Terhien vahva sandwich-rakenne kestävästä ABS-muovista tekee veneistä kevyitä ja täysin uppoamattomia.

Lue lisää Terhi-mallistosta tästä.

Suvi & Palta - Suomen ostetuimmat pienveneet

Suvi- ja Palta-mallisto käsittää yhteensä 15 mallia soutuveneestä sadevesityhjentyviin ohjauspulpettiveneisiin. Mallistosta löytyy jokaiselle sopiva, edullinen vaihtoehto mökki- tai kalastusveneeksi. Suvi-veneet varustamme Suzuki tai Honda-perämoottorilla.

Katso vuoden 2019 Suvi-esite tästä.
Huomasithan, että tarjoamme myös veneiden huoltoa ja talvisäilytystä Heinolassa. Kysy lisää veneistä tai muista PKH Siekkisen tuotteista.

UUDET JA KÄYTETYT VARASTOSSAMME OLEVAT VENEPAKETIT