AMT 165 BR

Ketterä AMT 165 BR on varustettu kattavasti, vastaamaan vaativammankin veneilijän tarpeita. 4,9 metriä pitkän veneen saa varustettua 50-60 hevosvoimaisella perämoottorilla, jolla ajonopeus kohoaa parhaimmillaan yli 30 solmuun. 2,08 metriä leveä vene on tilava, vakaa ja turvallinen. Veneen kompakti koko, ketteryys ja täsmällinen ajettavuus tekevät uutuudesta sopivan myös ensiveneen ostajalle.

PAKETTIHINTA MOOTTORILLA ALKAEN

19 990

Lisää suosikkeihin

Hinnat sis alv 24 % +Toimituskulut

AMT ja Honda – viiden vuoden takuu!

PYYDÄ TARJOUS

Perämoottori   Pakettihinta   
+ BF50DK4LRTU      19 990 €
+ BF60AKLRTU   20 990 €

Miellyttävää matkaamista

Veneen korkea tuulilasi ja pulpettien välissä oleva väliovi takaavat suojaisan matkaamisen jopa viidelle aikuiselle. Yksiosainen väliovi on helppokäyttöinen ja kestävä. Kuljettajalle ja apukuskille on pehmustetut erillisistuimet. Kuljettajan paikka on tilava ja selkeä, kaikki hallintalaitteet löytyvät käden ulottuvilta ja siksi veneellä on mukava taittaa hieman pidempiäkin matkoja. Veneen perässä on leveä takapenkki, jolle mahtuu mukavasti kolme matkustajaa. Veneen keulasta löytyy istumapaikat vielä kahdelle.

Mietittyjä yksityiskohtia ja kattava varustus

Veneen kattavaan vakiovarustukseen kuuluu muun muassa Axiom 9 -karttaplotteri, tyynysarja, kiinteä polttoainesäiliö, hapon kestävät kaiteet, runsaasti säilytystiloja Abloy-lukoilla, Led-kulkuvalot, köydet, ankkuri ja lepuuttajat. Poiketen monista saman kokoluokan veneistä, 165 BR:ssa on kiinteä polttoainesäiliö. Tämän ansiosta polttoaineen irtokanisterit eivät vie tilaa takapenkin alta, säilytystilan voi kokonaisuudessaan hyödyntää tavaroille.

Pituus 4,9 mLeveys 2,08 mPaino 450 kgHenkilöluku 6Moottori 50-60 hvSuurin arvioitu nopeus kahden hengen kuormalla 31 ktsHyväksyntä CPohjan V-kulma 18°Sadevesityhjentyvä Uppoamattomuus Runko GRPKaiteet HSTKansi GRPTuulilasi Acrylic

Tuoteryhmän muut tuotteet