AMT 175 BR

AMT 175 BR edustaa markkinoiden parasta tilankäyttöä ja on luokkansa tilavin. Täysin uusi runko, joka kaudella 2018 on saatavana joko lasikuituisena tai alumiinisena (alumiinirunko maksullinen lisävaruste), käyttäytyy johdonmukaisesti ja pehmeästi, turvaten veneilykokemuksesi kelillä kuin kelillä.

PAKETTIHINTA MOOTTORILLA ALKAEN

22 500

Lisää suosikkeihin

Hinnat sis alv 24 % +Toimituskulut

AMT ja Honda – viiden vuoden takuu!

PYYDÄ TARJOUS

Perämoottori    Pakettihinta    
+ BF50DK4LRTU       22 500 €
+ BF60AK1LRTU   23 500 €
+ BF80AK1LRTU   25 990 €

Uusi AMT 175 BR edustaa AMT:n uusinta sukupolvea, ja seuraa hyvin pitkälle viime vuonna esitellyn ja erinomaisen hyvän vastaanoton saaneen AMT 190 BR:n muotoilua. Suunnittelussa on keskitytty paitsi tyylikkään kokonaisuuden luomiseen, myös turvalliseen ja vaivattomaan veneilyyn.

Runko ja tilankäyttö

AMT 175 BR on kaudella 2018 valittavissa joko lasikuituisella tai alumiinisella rungolla. Molemmat runkovaihtoehdot kulkevat pehmeästi ja vähä-äänisesti, ja ne käyttäytyvät johdonmukaisesti kaikissa tilanteissa - hyvää suorituskykyä, polttoainetaloudellisuutta ja ajonautintoa unohtamatta. Alumiinirungon valmistuksesta vastaa Faster huvi- ja työveneitä valmistava Kellokoskelainen Juha Snell Oy, ja kyseinen lisävaruste on mahdollista saada vain tehdastilausveneisiin. Sisätiloiltaan AMT 175 BR edustaa markkinoiden parasta tilankäyttöä ja on luokkansa tilavin. Veneestä löytyy selkeät kulkuväylät, mukavat matkustustilat, tilavat säilytystilat sekä selkeät paikat kaikille veneilyvarusteille - kaikki tämä varmistaa vaivattoman ja turvallisen veneilyn niin ajossa kuin rantautumistilanteissa.

Pituus 515 cm

Leveys 208 cm

Paino 550 kg (GRP) / 580 kg (aluminum)

Henkilöluku 7

Tuoteryhmän muut tuotteet