AMT 210 BR

AMT 210 BR on laatutietoisen ja käytännöllistä tyylikkyyttä arvostavan Bow Rider. Vene hurmaa käyttäjänsä laadukkuudellaan, näyttävyydellään ja ennen kaikkea upeilla ajo-ominaisuuksillaan. Veneen taka-avotila on tilava, ja tilavalla U-sohvalla nauttii mielellään kesäisistä päivistä. Muotoilu on kauttaaltaan uusi, sisustaa, ohjauspulpetteja ja runkoa myöten.

PAKETTIHINTA MOOTTORILLA ALKAEN

44 500

Lisää suosikkeihin

Hinnat sis alv 24 % +Toimituskulut

AMT ja Honda – viiden vuoden takuu!

PYYDÄ TARJOUS

Perämoottori   Pakettihinta
+ BF135AK2LU   44 500 €
+ BF150AK2XU   45 990 €
+ BF200DXRU   49 500 €

Tyylikäs Bow Rider laatutietoiselle

210 BR:ssä tilojen käyttö on mietitty viimeistä piirtoa myöten. Malli jatkaa AMT:n uutta virtaviivaisempaa muotoilua, mikä tarkoittaa tehokkaampaa tilankäyttöä ja nykyaikaisempaa ulkonäköä. Vene on moderni, tyylikäs ja sisätiloissa on pyritty maksimoimaan säilytystilat jättäen silti hyvin tilaa veneessä oleilulle. Sekä kuljettajalla että apukuljettajalla on laadukkaat ja ergonomiset Komfort-istuimet, joilla ajaa mielellään pidempiäkin matkoja. Myös ohjauspulpetti on uudelleen muotoiltu kuljettajan tarpeita ajatellen. Veneen taka-avotilan tilavalla U-sohvalla viettää isompikin seurue mieluusti aikaa. Avotilan keskelle saa asennettua pöydän, jonka ääressä on mukava nauttia eväitä. Pöydän mukana tulee vaihtojalka sekä täytepatja, joiden avulla takatilan saa muunnettua lokoisaksi aurinkotasoksi. 

Veneestä löytyy enemmänkin tilavia säilytysratkaisuja. Säilytystilaa löytyy käytännössä koko U-sohvan matkalta. Keula-avotilan turkki on hiukan taka-avotilan turkkia korkeammalla luoden suuren säilytystilan keulan alle. Myös keulan penkkien sisällä on runsaasti säilytystilaa.

Veneen huippuluokan ajo-ominaisuudet ja tarkkaan harkitut yksityiskohdat antavat veneelle Premium-tuntuman. 210 BR:n sisarmalli 210 DC onkin kerännyt paljon kiitosta ensimmäisenä kautenaan hyvästä ajettavuudestaan. Veneen korkeat laidat suojaavat tehokkaasti takana istujia ajoviimalta, tehden myös kyydissä olevien matkaamisesta miellyttävää. Veneeseen on myös asennettu vahva peräpeili, joka mahdollistaa jopa 200 hevosvoimaisen perämoottorin asennuksen. Moottorivaihtoehtoina on 135-, 150- ja 200-hevosvoimaiset Hondat.

Pituus 6,30 m

Leveys 2,40 m

Paino 950 kg

Henkilöluku 7

Pohjan V-kulma 20°

Sadevesityhjentyvä

Tuulilasi Glass

Polttoainesäiliö 140 l

Tuoteryhmän muut tuotteet