AMT 200 DC

Tyylikäs Daycruiser laatutietoiselle nautiskelijalle. Erinomaiset ajo-ominaisuudet ja tarkkaan harkitut yksityiskohdat varmistavat turvallisen ja vaivattoman veneilyn kaikissa tilanteissa. Keulan kajuutassa kahden hengen tilapäinen yöpymismahdollisuus.

30 900

Lisää suosikkeihin

Hinnat sis alv 24 % +Toimituskulut

AMT ja Honda – viiden vuoden takuu!

PYYDÄ TARJOUS

Perämoottori Suositushinta     Pakettihinta    
+ BF115DK1XU 46 790 € 42 500 €
+ BF150AK2XU     49 890 € 45 500 €

AMT 200 DC on supersuosittu ja tyylikäs Daycruiser laatutietoiselle ja vauhtia kaipaavalle nautiskelijalle. Veneen erinomaiset ajo-ominaisuudet, tarkkaan harkitut yksityiskohdat ja korkeat laidat varmistavat turvallisen ja vaivattoman veneilykokemuksen kaikissa tilanteissa. Veneessä liikkumista helpottavat avattava tuulilasi ja tukevat portaat taka-avotilaan. 

Veneen taka-avotila on luokkansa tilavin ja se tarjoaa matkustajille ylellisen matkustusnautinnon. Perän u-muotoisen sohvan keskelle on mahdollista asentaa jalallinen pöytä, joka tekee veneestä entistä enemmän sosiaalisiin tilanteisiin sopivan. Lisäksi u-sohvan saa lisävarusteisilla lisäosilla muutettua isoksi auringonottopaikaksi. Myös perästä käsin on vaivaton kulku matkustustiloihin.

Daycruiser tarkoittaa, että veneen keula on katettu. AMT 200 DC:n keulan kajuutassa on viihtyistä tilat kahden hengen tilapäiseen yöpymiseen. Kulku kajuuttaan näppärästä liukuovesta. Kajuutta on lukittava, ja viihtyvyyden takaamiseksi se on varustettu runkoikkunoilla ja sisävaloilla.

Pituus 608 cm

Leveys 235 cm

Paino 950 kg

Henkilöluku 7

Tuoteryhmän muut tuotteet