AMT 230 DC

AMT 230 DC -suosikkimalli soveltuu muunneltavuutensa ansiosta niin päiväristeilyyn kuin pidemmillekin retkille. Tämä helposti käsiteltävä 6,8 metrin pituinen vene tarjoaa loisteliaat ajo-ominaisuudet, ja siitä löytyy sekä suorituskykyä että räväkkää sporttisuutta aina silloin, kun niitä kaivataan.

PAKETTIHINTA ALKAEN

53 500

Lisää suosikkeihin

Hinnat sis alv 24 % +Toimituskulut

AMT ja Honda – viiden vuoden takuu!

PYYDÄ TARJOUS

Perämoottori    Pakettihinta    
+ BF150AK2XU   53 500 €
+ BF200DXRU   56 990 €
+ BF250DXRU   60 500 €
+ BF250DXDU      63 990 €

AMT 230 DC on malliston lippulaiva ja se on vuosi vuoden jälkeen osoittautunut yhdeksi AMT-malliston suosikeiksi. Vene soveltuu muunneltavuutensa ansiosta niin päiväristeilyyn kuin pidemmillekin retkille. 230 DC on 6,8 metriä pitkä helposti käsiteltävä Daycruiser ja se tarjoaa käyttäjälleen loisteliaat ajo-ominaisuudet unohtamatta erinomaista polttoainetaloudellisuutta. Veneestä löytyy niin suorituskykyä kuin räväkkää sporttisuutta aina silloin kun niitä tarvitaan. Näitä ominaisuuksia voikin huoletta käyttää hyväksi, sillä veneen turvallisuus ja taloudellisuus tulevat esiin kaikilla nopeusalueilla ajettaessa. 

Kaikkiaan kahdeksan henkeä matkustaa mukavasti tällä virtaviivaisesti muotoillulla day cruiserilla, jonka suuri U-sohvallinen avotila tarjoaa väljät tilat oleskeluun. Helposti muunneltavasta sohvasta saa tehtyä reilun kokoisen aurinkotason tai lisävuoteen. Sen alta löytyy runsaasti säilytystiloja, jotka on varustettu kiintein Abloy-lukoin, kuten veneen kaikki muutkin säilytystilat köysilaatikoita lukuun ottamatta. Koko avotilan saa katettua kuomulla, jonka alle jää seisomakorkeus. Keulakannen alta löytyvät yöpymistilat kahdelle aikuiselle. Keulahytissä on täysi istumakorkeus, ja kulku sinne käy kätevästi veneen keskellä olevasta liukuovesta.

Pituus 690 cm

Leveys 260 cm

Paino 1350 kg

Henkilöluku 8

Tuoteryhmän muut tuotteet