AMT 175 BRF

AMT 175 BRf on kestävä alumiinirunkoinen monitaituri, joka sopii niin mökkikäyttön, retkeilyyn kuin puhtaaksi yleisveneeksi. Sisustaltaan vene on kokoluokkansa tilavin, ja tilajärjestely on huolella suunniteltu. 

20 300

Lisää suosikkeihin

Hinnat sis alv 24 % +Toimituskulut

AMT ja Honda – viiden vuoden takuu!

PYYDÄ TARJOUS

Perämoottori Suositushinta Pakettihinta
+ BF50DK4LRTU                   28 790 €                                     25 900 €                                    
+ BF60AK1LRTU                   29 890 €                                     26 900 €                                    
+ BF80AK1LRTU                   33 290 €                                     29 390 €

AMT:n F-alumiinisarjaan kuuluva AMT 175 BRf edustaa muotoilultaan uusinta AMT-sukupolvea. Sisustaltaan vene on identtinen lasikuituisen   175 BR -sisarmallin kanssa, mutta runko on täysin uusi. Alumiinirunko on valmistettu erityisvahvasta merialumiinista kestämään kolhuja ja aktiivistä käyttöä tarvittaessa vaikkapa vuoden ympäri. Veneen suunnittelussa on keskitytty paitsi tyylikkään kokonaisuuden luomiseen, myös turvalliseen ja vaivattomaan veneilyyn.

Runko ja tilankäyttö

Kaudelle 2018 esitelty 175 BRf on varustettu vankalla alumiinisella rungolla. Vene kulkee erittäin pehmeästi ja vähä-äänisesti, ja se käyttäytyy johdonmukaisesti kaikissa tilanteissa - hyvää suorituskykyä, polttoainetaloudellisuutta ja ajonautintoa unohtamatta. Alumiinirungon valmistuksesta vastaa Faster huvi- ja työveneitä valmistava Kellokoskelainen Juha Snell Oy. Sisätiloiltaan AMT 175 BRf edustaa markkinoiden parasta tilankäyttöä ja on luokkansa tilavin. Veneestä löytyy selkeät kulkuväylät, mukavat matkustustilat, tilavat säilytystilat sekä selkeät paikat kaikille veneilyvarusteille - kaikki tämä varmistaa vaivattoman ja turvallisen veneilyn niin ajossa kuin rantautumistilanteissa.

Pituus            5,15 m                           

Leveys           2,08 m                           

Paino             580 kg                           

Henkilöluku     7                           

Moottori          60-80 hv                           

Hyväksyntä          CE/C

Tuoteryhmän muut tuotteet