AMT 190 RF

AMT 190 Rf on F-alumiinivenemalliston ainut keskipulpetillinen venemalli, joka sopii etenkin yhteys- ja kalastuskäyttöön.

Vene on avara ja pulpetin ympärikuljettavuuden vuoksi veneeseen kulkeminen on sekä vaivatonta että turvallista. Kestävä alumiinirunko antaa anteeksi pienet kolhut rantautuessa.

VENEPAKETIT MOOTTORILLA ALKAEN

33 700

Lisää suosikkeihin

Hinnat sis alv 24 % +Toimituskulut

AMT ja Honda – viiden vuoden takuu!

PYYDÄ TARJOUS

Perämoottori   Pakettihinta
 + BF80ALRTU                                                  33 700 €                                    
+ BF100ALRTU                                                     34 650 €                                    
+ BF115DK1LU                                                    36 300 €

AMT 190 Rf on F-alumiinivenemalliston ainut keskipulpetillinen malli, joka kestää niin aktiivista kulutusta kuin katsetta. Vene on muotoilultaan erittäin näyttävä ja se tarjoaa loistavat puitteet niin mökkimatkalle, päiväristeilylle kuin vapaa-ajan kalastukseen. 190 Rf on hauska ajettava, ja alumiinirungon ansiosta se kulkee pehmeästi, johdonmukaisesti, taloudellisesti ja turvallisesti tarjoten samalla mahtavan ajonautinnon. Nerokkaan runkomuotoilun ansiosta polttoainekulutus on maltillinen ja yhdessä suuren polttoainetankin kanssa tämä takaakin pitkän toimintasäteen.

Veneessä on reilusti vapaata liikkumatilaa, järjellä suunnitellut sisätilat ja ergonomisesti suunniteltu keskipulpetti, jonka takana kuljettaja ja kanssamatkustaja taittavat matkaa ajoviimalta ja roiskeilta suojassa. Keskipulpetin ansiosta veneessä liikkuminen on turvallista, ja veneeseen nousu on tehty vaivattomaksi niin keulasta, perästä kuin sivusta laitojen yli. Liukuestekuvioidut turkkipinta, astin- ja uimatasot sekä kattava kaiteistus takaavat turvallisuuden tunteen märemmässäkin kelissä. Ympärikuljettava moottorikaivo, reilut säilytystilat niin keulassa kuin perässä, tilava kuomukotelo takapenkin takana sekä 9” Raymarine Axiom -kaikukarttaplotteri lisäävät matkustusmukavuutta.

Alumiinirungolla varustettu 190 Rf on yksi AMT-malliston uusimpia malleja, ja on ollut mallistossa syksystä 2018 lähtien. Alumiinirungon valmistuksesta vastaa   Faster-alumiiniveneiden valmistaja Juha Snell Oy.

Pituus              5,60 m                           

Leveys             2,26 m                           

Paino               650 kg                           

Henkilöluku          7                           

Moottori          80-115 hv                           

Hyväksyntä          CE/C

Tuoteryhmän muut tuotteet