AMT 215 PH

AMT 215 PH on ensimmäisiä suomalaisia pilothouse-veneitä ja veneen suosio on jatkuvasti kasvanut. Monikäyttöisyytensä ansiosta se soveltuukin mitä mainioimmin myös niille pohjoismaalaisille veneilijöille, jotka haluavat viettää vesillä pitkiä aikoja keleistä riippumatta tai pidentää veneilykautta keväällä ja syksyllä. Suojaisa matkustamo makuutiloineen sekä ruhtinaallinen peräkansi on veneen valtteja.

PAKETTIHINTA MOOTTORILLA ALKAEN

50 600

Lisää suosikkeihin

Hinnat sis alv 24 % +Toimituskulut

AMT ja Honda – viiden vuoden takuu!

PYYDÄ TARJOUS

Perämoottori   Pakettihinta
+ BF115DK1XU   50 600 €
+ BF150AK2XU   53 800 €
+ BF200DXRU   56 990 €

AMT toi ensimmäisenä suomalaisena venevalmistajana markkinoille Pilothouse-veneen. Tämän venetyypin suosio on jatkuvasti kasvanut, ja se soveltuukin monikäyttöisyytensä ansiosta mitä mainioimmin myös niille pohjoismaalaisille veneilijöille, jotka haluavat viettää vesillä pitkiä aikoja keleistä riippumatta ja/tai pidentää veneilykautta aikaisin keväällä ja myöhään syksyllä. 

AMT 215 PH:ssa on merikelpoinen korkeakeulainen runko, tilava ja tasainen takakansi, isot säilytystilat sekä suojaisa hytti yöpymismahdollisuuksineen. Se on huippuviimeistelty, vahvojen ominaisuuksien yhdistelmä, joka on tehty pärjäämään kovissakin olosuhteissa – heti sään vaihtuessa tai tuulen voimistuessa ei tarvitse ensimmäiseksi ajatella kotisatamaan paluuta. Pilothouse konseptin mukaan suunniteltu AMT 215 PH onkin varsinainen merten pick-up, joka soveltuu todella moneen käyttöön: niin yhteysveneeksi, tavarankuljetukseen, kalastukseen, retkeilyyn kuin ammattikäyttöön.

Pituus 640 cm

Leveys 240 cm

Paino 1250 kg

Henkilöluku 7