AMT 150 R

AMT 150 R:n ajo- ja kulkuominaisuudet ovat huippuluokkaa. Syvä v-pohja takaa miellyttävän pehmeän kulun, ja leveä keula ohjaa veden roiskeet tehokkaasti sivuille pitäen veneessä matkaavat kuivina ajon aikana. Tukevan rungon ansiosta vene on kestävä käytössä ja turvallisen vakaa sekä ajettaessa että veneessä liikuttaessa.

8 500

Lisää suosikkeihin

Hinnat sis alv 24 % +Toimituskulut

AMT ja Honda – viiden vuoden takuu!

PYYDÄ TARJOUS

Perämoottori Suositushinta     Pakettihinta    
+ BF40DK4LRTU     16 490 € 14 500 €
+ BF50DK4LRTU 16 990 € 14 950 €

AMT 150 R:ssä on kaikki AMT:lle tunnusomaiset luonteenpiirteet, jotka ovat tehneet merkistä yhden Suomen suosituimmista: erinomaiset ajo- ja kulkuominaisuudet, huippuluokan viimeistely, kaiken kattava vakiovarustus, uppoamaton "Aina rantaan" -rakenne ja ainutlaatuinen tukkeutumaton itsetyhjennystekniikka. 

AMT 150 R:n ajo- ja kulkuominaisuudet ovat tuttua huippuluokkaa. Syvä v-pohja takaa miellyttävän pehmeän kulun, ja leveä keula ohjaa veden roiskeet tehokkaasti sivuille pitäen veneessä matkaavat kuivina ajon aikana. Tukevan rungon ansiosta vene on kestävä käytössä ja turvallisen vakaa sekä ajettaessa että veneessä liikuttaessa. AMT 150 R kulkee kokoonsa nähden pienihevosvoimaisella moottorilla, jolloin kulutuskin jää pieneksi. Lisäksi se on hankintahinnaltaan edullinen, joten kokonaiskustannukset pysyvät hyvin kurissa.

Muiden AMT-mallien tapaan AMT 150 R:n yksityiskohdat ja vakiovarustelu on suunniteltu niin, ettei ensimmäiseksi tarvitse hankkia lisävarusteita. Kaikki tarvittava on valmiina ja vene valmis ajoon heti moottoriasennuksen jälkeen.

Pituus 450 cm

Leveys 195 cm

Paino 350 kg

Henkilöluku 5

Tuoteryhmän muut tuotteet