AMT 190 R

AMT 190 R on näyttävä ja tilava keskipulpettivene, joka tarjoaa loistavat puitteet niin mökkimatkalle, päiväristeilylle kuin vapaa-ajan kalastukseen. Veneen nerokkaan runkomuotoilun myötä polttoainekulutus pysyy maltillisena, ja yhdessä suuren polttoainetankin kanssa tämä takaa pitkän toimintasäteen. Syksystä 2018 AMT 190 R on mahdollista saada joko lasikuitu- tai alumiinirungolla. Alumiinirunko myydään veneeseen lisävarusteena, ja on saatavana vain uuteen, suoraan tuotannosta valmistuvaan, veneeseen.

VENEPAKETIT MOOTTORILLA ALKAEN

29 750

Lisää suosikkeihin

Hinnat sis alv 24 % +Toimituskulut

AMT ja Honda – viiden vuoden takuu!

PYYDÄ TARJOUS

Perämoottori     Pakettihinta    
+ BF80AK1LRTU   29 750 €
+ BF100AK1LRTU      30 700 €
+ BF115DK1LU   32 350 €

AMT 190 R on uusi, näyttävä ja tilava keskipulpettivene, joka tarjoaa loistavat puitteet niin mökkimatkalle, päiväristeilylle kuin vapaa-ajan kalastukseen. Vene on hauska ajettava, ja uuden rungon ansiosta se kulkee pehmeästi, johdonmukaisesti, taloudellisesti ja turvallisesti tarjoten samalla mahtavan ajonautinnon. Sporttinen runko sopii hyvin myös hiukan vauhdikkaampaan ajoon. Nerokkaan runkomuotoilun ansiosta polttoainekulutus on maltillinen ja yhdessä suuren polttoainetankin kanssa tämä takaakin pitkän toimintasäteen.

Veneessä on reilusti vapaata liikkumatilaa, järjellä suunnitellut sisätilat ja ergonomisesti suunniteltu keskipulpetti, jonka takana kuljettaja ja kanssamatkustaja taittavat matkaa ajoviimalta ja roiskeilta suojassa. Keskipulpetin ansiosta veneessä liikkuminen on turvallista, ja veneeseen nousu on tehty vaivattomaksi niin keulasta, perästä kuin sivusta laitojen yli. Liukuestekuvioidut turkkipinta, astin- ja uimatasot sekä kattava kaiteistus takaavat turvallisuuden tunteen märemmässäkin kelissä. Ympärikuljettava moottorikaivo, reilut säilytystilat niin keulassa kuin perässä, tilava kuomukotelo takapenkin takana sekä 9” Raymarine Axiom -kaikukarttaplotteri lisäävät matkustusmukavuutta.

Pituus 5,60 m

Leveys 2,26 m

Paino 680 kg

Henkilöluku 7

Tuoteryhmän muut tuotteet