Silver Wolf BR

Silver Wolf BR on turvallinen ja mukava koko perheen yleiskäyttö- ja mökkivene. Wolf BR:ssä kookas ovellinen tuulilasi kaartaa koko veneen poikki taipuen linjakkaasti veneen korkeita laitoja pitkin suojaten tyrskyiltä tehokkaasti kaikki takatilassa matkustavat. Veneessä on kokopehmustetut kuppi-istuimet kahdelle ja tilat kuudelle aikuiselle.

ERÄ YLIVUOTISIA VENEITÄ, RAJOITETTU ERÄ!

VENEPAKETIT MOOTTORILLA ALKAEN

23 490 (27 490 ) Säästät: 4 000

Lisää suosikkeihin
silver-honda-5v-pakettilogo-2018_small

Hinnat sis alv 24 % +Toimituskulut

Silver & Honda -venepaketeilla on viiden (5) vuoden kuluttajatakuu.

PYYDÄ TARJOUS

Perämoottori   Pakettihinta
     
+ BF60AK1LRTU   23 490 €
+ BF80AK1LRTU   25 990 €

Silver Wolf BR on huipputurvallinen, mukava ja johdonmukaisesti käyttäytyvä vene koko perheen käyttöön. Siinä on hyvä kuormankesto, se on taloudellinen ja sillä ajelu on pehmeää ja miellyttävää. Veneen huippunopeus on 60 hevosvoiman moottorilla yli 30 solmua. Wolf BR on monipuolinen bow rider -mallinen alumiinivene joka sopii niin perheen retkikäyttöön, yhteysveneeksi kuin vapaa-ajan kalastukseen.

Silverin kolmannen sukupolven runkomuotoilu sekä hyvä pohjaratkaisu tuo veneeseen turvallisuutta, vakautta ja suojaa. Wolf BR:ssä kookas ovellinen tuulilasi kaartaa koko veneen poikki taipuen linjakkaasti veneen korkeita laitoja pitkin suojaten tehokkaasti tyrskyiltä. Veneen kaikki matkustajat taittavatkin matkaa tuulelta ja roiskeilta suojassa erittäin suojaavaksi suunnitellussa matkustamossa.

Pituus 510 cm

Leveys 198 cm

Paino 550 kg

Henkilöluku 6

Tuoteryhmän muut tuotteet